Cambridge International

Va​š password za svet!

KURSEVI KOJE NUDIMO

ENGLESKO-NEMAČKO ZABAVIŠTE

Namenjeno je deci uzrasta od 3 do 5 godina. Nastava se održava svakog radnog dana od 11 do 15 časova. Vaše dete će uživati u ukusno opremljenim prostorijama naše škole i prostranoj bašti. Pre svega, učiće engleski i nemački jezik, ali će takođe imati časove muzike, glume i lepog ponašanja, a često moći i da iskaže svojou kreativnost u radionicama dečijeg stvaralaštva. Mala škola glume takođe radi u okviru zabavišta - tako da je vreme mališana prepuno interesantnih aktivnosti. O Vašoj deci brine tim dobro obučenih i iskusnih stručnjaka (profesori, vaspitači, glumica), njihov boravak će biti učenje, ali i mnogo zabave!

KURSEVI ZA DECU

Predškolci: Dva puta nedeljno po 50 minuta - nastava je organizovana tako deca usvajaju jezik kroz mnoštvo komunikativnih aktivnosti, najviše kroz kreativnu i organizovanu igru. Ovo je period kada mališani, mogu da nauče mnogo. Iznenadiće vas čitavim rečenicama, iako još ne znaju da pišu!

Osnovci: Kursevi engleskog (od devete godine i nemačkog ) jezika 2 puta nedeljno po 50 minuta, u malim jezičkim grupama uz iskusne predavače i korišćenje najsavremenijih udžbenika i učila (Smart tabla) daje odlične rezultate. Deca mogu, pored redovnih časova, imati, po potrebi, besplatnu konsultativnu nastavu.

Srednjoškolci: Kursevi engleskog, nemačkog i italijanskog jezika, 2 puta nedeljno po 50 minuta, 2 puta nedeljno po 60 minuta ili 2 puta nedeljno po 90 minuta, zavisno od nivoa i potreba.

KURSEVI ZA ODRASLE

U ponudi imamo kurseve engleskog, nemačkog i italijanskog jezika. Grupna nastava se održava dva puta nedeljno po 90 minuta, a postoji i mogućnost individulane nastave, kao i specijalizovanih kursve iz oblasti medicine, ekonomije, prava.... Svi kursevi su ujedno i priprema za polaganje međunarodno priznatih ispita.

SRPSKI ZA STRANCE

U ponudi imamo i učenje sprkog jezika za strane državljane. Nastave se održavaju prema potrebama polaznika.